Klant Centraal

Transparantie voor jouw klanten

Het keurmerk

Zet jij dat stapje extra voor de klant? Dan wordt het tijd dat dat erkend wordt! Klant Centraal is hét keurmerk voor organisaties die klantgericht werken. 

Voor €125,- beoordelen wij jouw organisatie op klantgerichtheid. Als jouw organisatie voldoet aan de eisen, dan ontvangt zij het ‘Klant Centraal’ keurmerk! Zo ben je ook voor nieuwe klanten herkenbaar als een klantgerichte organisatie.

Voldoe je nog niet aan de eisen van het keurmerk? Geen zorgen, wij geven altijd feedback zodat jouw organisatie zich verder kan ontwikkelen. Op deze manier kan jouw organisatie op een ander moment alsnog het ‘Klant Centraal’ keurmerk ontvangen. 

Meer weten? Lees onderstaande informatie en vraag gelijk het keurmerk aan via het contactformulier.

De theorie van het Customer Centricity model ligt ten grondslag aan het ‘Klant Centraal’ keurmerk. Bekijk hier de achterliggende gedachte van het centraal stellen van de ‘klant’.

Roadmap Klant Centraal

Richtlijnen keurmerk

Communicatie

Je dient voor elke fase (awareness, orientation, buy, use, service en renewal) aan te tonen dat je inspeelt op de functionele en emotionele behoeften van de klanten.

Handelen & evalueren

Laat aan de hand van data en interactie zien dat je consequent bezig bent met luisteren naar de klant en het aanpassen van interne processen hierop.

Moments-of-Magic

Toon aan de verwachtingen van jouw klanten te managen en hierop actief in te spelen door jouw klant te verrassen. Hiermee zet je een extra stapje voor de klant.

De 3 niveau's

2 sterren keurmerk

Een uitstekende klantbeleving (maar ruimte voor verbetering)

De ultieme klantbeleving. Blijf op dit niveau presteren en geef jouw klanten altijd het beste.

1 ster keurmerk

Een sterke klantbeleving (Een visie/ambitie om te verbeteren)

Het tarief

Gratis als je klant wordt!
Voor €125,- gaan wij voor jou aan de slag met het ‘Klant Centraal’ keurmerk. Neem je na jouw aanvraag de klantreis of online-marketing bij ons af?
Dan krijg je de kosten van de aanvraag terug!

Meld je nu aan!

& ontvang jouw keurmerk


    Heb je vragen?

    We helpen je graag vrijblijvend verder!

    "Als je goed zorgt voor je klanten, dan zorgen zij goed voor jou"

    – Colin Reudink

    Colin Reudink