Tarieven

Marketing

Handig om te weten!

Voor onze online-marketing diensten hanteren wij een basistarief met daarnaast allerlei uitbreidingsmogelijkheden. Hiermee sluit de marketing altijd perfect aan op jouw wensen qua inhoud en budget.

Om in te kunnen spelen op een steeds veranderende markt, waarborgen wij de kwaliteit van het geleverde werk in de vorm van een onderhoudsabonnement.
Zo blijft jouw marketing altijd onderscheiden, up-to-date en blijf je voorlopen op de concurrentie.

Marketing Strategy

Vanaf €7.399,-

Inbegrepen:

Een online strategie is nodig om je bedrijfsdoelstellingen te behalen. 
Missie, visie, meetbare doelen, doelgroepen, Unique Selling Points/ Onderscheidend vermogen, communicatiekanalen en salesfunnels zijn allemaal onderdelen van de strategie.
Uit ervaring is gebleken dat een strategie essentieel is om je langere termijn doelen te bereiken. Daarom helpen wij met het creëren van consistentie binnen de strategie.

Jouw aankomende klant beslist op een rationele en emotionele manier. Het werken met gedefinieerde doelgroepen en persona’s helpt bij het bepalen van je online marketingstrategie. Tegelijkertijd wil je deze strategie meetbaar binnen verschillende kanalen kunnen uitrollen. Zo kan je een zo groot mogelijke impact op je doelgroep maken. 
Als partner van Leadinfo kunnen wij buiten onze expertise om, extra inzicht bieden in jouw websitebezoekers, zodat jij hier actief op kunt handelen. Zo zie jij precies welke organisatie jouw website bezoekt en hoe zij hierop navigeren.

Het uitvoeren van de online marketing strategie kan een uitdaging zijn. Wij ondersteunen graag binnen de gekozen kanalen. Dit kan in de vorm van advies, monitoring en uitvoering.

Wekelijks zal er overleg zijn om de werkzaamheden af te stemmen op jouw wensen. Na een korte periode zal er een evaluatie plaatsvinden om naar de behaalde resultaten te kijken en hierop te anticiperen.

Uitbreiding:

Binnen strategie en tactiek is het mogelijk Customer Journey Maps op te stellen. Deze geven inzicht in het doen en laten van de doelgroep, maar zijn niet gevalideerd vanuit onderzoek. Mocht je deze willen valideren, bekijk dan nu onze klantreis marketing dienst.

Een goed doordachte strategie en tactiek is goud waard. Het is nóg waardevoller om de uitwerking hiervan door dezelfde partij te laten doen. De werkzaamheden en kosten hangen af van jouw wensen. 
Standaard geven wij oprecht advies om te kijken waar wij jou wel of niet mee kunnen helpen. Wel zo eerlijk voor jou toch?

Extra afstemming is altijd fijn. Wil jij nou dat wij snel kunnen schakelen en bijvoorbeeld wekelijks pro-actief meedenken? Dan is deze uitbreiding zeker wat voor jou.

Mocht er behoefte zijn aan een extra rapportage om het gehele plan door de organisatie te kunnen communiceren, dan nemen we graag de moeite om dit overzichtelijk en helder op te stellen. Onze rapportage ziet er als een magazine uit, is to-the-point, maar uitgebreid waar nodig. Zo haalt de organisatie het optimale uit het traject.

Search Engine Advertising (SEA)

Vanaf €2.799,-

Inbegrepen:

Zoekmachine adverteren is bij uitstek geschikt om online nieuwe leads en potentiële klanten te werven. 

Daarnaast verrichten wij uitvoerig onderzoek op basis van inhoud, zoekvolume, costs per klik, concurrentie etc. om tot een zo zorgvuldig mogelijk ontwerp te komen.
Wij zorgen ervoor dat wij expert worden op jouw vakgebied, zodat we samen realistische doelen kunnen opstellen. Zo komen we met elkaar niet voor verrassingen te staan. 

Om de gestelde doelen te kunnen behalen, richten wij aan de hand van het onderzoek een SEA Roadmap in. Hierin is het plan van de campagnes, advertentiegroepen en extenties opgesteld op basis van zoekvolume en het onderzoek.
Deze Roadmap bespreken we met jou, zodat we na jouw goedkeuring gelijk aan de slag kunnen met de uitvoering.

Middels de SEA Roadmap werken wij jouw campagnes standaard uit met Search campagnes. Hieronder vallen uitgebreide ads (vervalt volgens Google aan het einde van dit kalenderjaar), responsieve ads en Dynamic Search Campagnes. Display campagnes en Google shopping is ook mogelijk en valt onder de uitbreiding van deze dienst.

Het basis onderhoud bestaat uit 8 uur aan werkzaamheden per maand. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van de campagnes, monitoren wij de resultaten en stellen we het geheel bij om de doelen te bereiken. Rapportages per maand zijn niet standaard inbegrepen (zie uitbreidingen hiervoor).
Overleg kan indien gewenst maandelijks of wekelijks plaatsvinden.

Wij staan middenin jouw marketing team en streven naar een maximaal rendement op de investeringen in de SEA.

Wekelijks zal er overleg zijn om de werkzaamheden af te stemmen op jouw wensen, volgens het opgestelde plan. Na een periode van 2 á 3 maanden, zal er een evaluatie plaatsvinden om naar de gestelde doelen en behaalde resultaten te kijken.

Uitbreiding:

Om beter gevonden te worden is het handig de zoekcampagnes door te voeren in de andere kanalen en pakketten van Google. Wil jij dat je eenduidig naar voren komt bij je mogelijke klanten? Dan is deze uitbreiding iets voor jou!

Bij de aankoop van deze uitbreiding worden (extra) conversiemetingen in Tag Manager ingesteld, dat zorgt voor sterkere metingen. Dit maakt het beter mogelijk bij te sturen op jouw gestelde doelen.
Google My business zorgt voor een betere organische vindbaarheid (zie ook onze dienst SEO). Dit kunnen wij voor jou instellen zodat het inhoudelijk overeenkomt met de SEA.
Ook via Leadinfo, waar wij partner van zijn, kunnen we direct zien welke organisaties op jouw website komen en hoe ze hierop navigeren.

Kortom een extra handige uitbreiding om nog beter gevonden te worden met meer klanten als gevolg.

Binnen de SEA roadmap nemen wij standaard de Search campagnes mee. Bij het aankopen van deze uitbreiding wordt het mogelijk via Display campagnes en Google Shopping te adverteren (wanneer relevant om in te zetten). 
Display campagnes zorgen voor een groot bereik via bijvoorbeeld games op je telefoon, maar ook via banners op relevante webpagina’s.
Kortom, via deze uitbreiding ben je nog beter zichtbaar en ziet de doelgroep op een visuele manier jouw onderscheidend vermogen.

Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden.

Via de aankoop van deze uitbreiding hebben wij nog meer tijd voor jou en de uitvoering van de campagnes.
Dit maakt het mogelijk wekelijks (mondeling) te rapporteren en bij te sturen op de gestelde doelen.  Door micromanagement zorgen wij ervoor dat jouw campagnes nog effectiever werken met meer conversie en lagere kosten als gevolg.

Wil jij graag wekelijks of maandelijks een rapportage van de resultaten?
Dan is deze uitbreiding iets voor jou. Daarnaast is een maandelijkse presentatie of overleg van belang om scherp te blijven op de SEA.
Met deze uitbreiding zorg jij ervoor dat de gehele organisatie betrokken blijft en dat er zeer regelmatig gestuurd wordt op de gestelde doelen.

Search Engine Optimization (SEO)

Vanaf €3.299,-

Inbegrepen:

SEO blijft in ontwikkeling. Google voert constant updates uit met als doel om steeds relevantere resultaten aan de gebruiker te tonen.
Wij helpen je met de optimalisatie van de website, zodat ook jouw website het waard is om gevonden te worden.

Na het uitvoeren van trefwoordenonderzoek en een SEO scan, vertalen wij de resultaten naar een SEO Roadmap (plan van aanpak).
Daarnaast stellen we realistische doelen op, wanneer ben je tevreden? Welke doelen willen we bereiken? Zijn deze doelen voor iedereen realistisch en haalbaar?

Aan de hand van de opgestelde SEO Roadmap wordt bepaald welke handelingen nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Wij stellen altijd een combinatie van de volgende onderwerpen voor:

 • Webpaginacontent;
 • On-page instellingen per webpagina zoals beschrijvingen en tags.;
 • Linkbuilding via blogs en interne links;
 • Dashboard om de voortgang te meten.

In deze fase voeren wij de Roadmap uit met on-page werkzaamheden. Zo zorgen wij ervoor dat jouw pagina’s beter worden uitgelezen door Google. De gemiddelde website heeft 20 pagina’s te optimaliseren.
Daarnaast is het door middel van linkbuilding mogelijk om beter gevonden te worden met jouw blogs en door de pagina’s aan elkaar te koppelen (internal linking).

SEO blijft in ontwikkeling. Google voert constant updates uit met als doel om steeds relevantere resultaten aan de gebruiker te tonen.
Om vindbaar te zijn en te blijven is het belangrijk om relevante content te delen. Dit is mogelijk door vaak updates te versturen naar Google. Wij raden altijd een onderhoud aan van tenminste 8 uur per maand.

Wij staan middenin jouw marketing team en streven naar een maximaal rendement op de investeringen in de SEO.

Wekelijks zal er overleg zijn om de werkzaamheden af te stemmen op jouw wensen, volgens het opgestelde plan. Na een periode van 2 á 3 maanden, zal er een evaluatie plaatsvinden om naar de gestelde doelen en behaalde resultaten te kijken.

Uitbreiding:

Naast het standaard onderzoek, zijn er nog tientallen tools om jouw SEO te optimaliseren.

Wil jij dat we nog dieper in de vindbaarheid van jouw site duiken? Dan is deze uitbreiding handig voor jou.

Wil jij dat wij meer dan 15 webpagina’s instellen op het gebied van bijvoorbeeld metawords, meta descriptions etc.? Met deze uitbreiding is het mogelijk al je pagina’s te upgraden binnen de nieuwe SEO strategie en Roadmap!

Om relevant te blijven voor jouw bezoekers is het handig per maand meerdere blogs te laten schrijven over jouw expertise. Daarnaast is het van belang om de inhoud op jouw webpagina’s uit te breiden zodat je nog beter vindbaar wordt op jouw onderscheidend vermogen. 

Deze uitbreiding zorgt ervoor dat je nog beter vindbaar bent en via een nog grotere verscheidenheid aan zoekwoorden in Google gevonden wordt.

Via de aankoop van deze uitbreiding hebben wij nog meer tijd voor jou en de uitvoering van jouw SEO.
Dit maakt het mogelijk wekelijks (mondeling) te rapporteren en bij te sturen op de gestelde doelen.

Wil jij graag wekelijks of maandelijks een rapportage van de resultaten?
Dan is deze uitbreiding iets voor jou. Daarnaast is een maandelijkse presentatie of overleg van belang om scherp te blijven op de SEO.
Met deze uitbreiding zorg jij ervoor dat alle stakeholders betrokken blijven en dat er gestuurd wordt op de gestelde doelen

Socials Instagram, LinkedIn, Facebook

Vanaf €3.399,-

Inbegrepen:

Sociale media kunnen doelgericht en specifiek worden ingezet om de doelgroep te bereiken binnen de verschillende fasen van de klantreis. Wij adviseren over de inzet van de verschillende socialemediakanalen en gaan daarna binnen deze kanalen voor je aan de slag.

Het social journey plan wordt ontwikkeld op basis van de gestelde doelen en het eerder uitgevoerde onderzoek. Hierin is per kanaal te zien wat de opzet is en wat de doelen en resultaten zijn.

Natuurlijk heeft elk socialemediakanaal een eigen doel, meetmanier, werking en toepassing. Voor de drie social media kanalen hebben wij ruimschoots ervaring betreft de metingen, inhoud en promotie. Wij zetten deze kanalen graag voor jou in om te groeien in zichtbaarheid, betrokkenheid en omzet.

Wanneer de kanalen zijn ingericht is het noodzakelijk om in te blijven spelen op je bezoekers. Wij helpen je graag in de monitoring en bijsturing van de verschillende kanalen. Wij houden een minimum van 4 uur per maand aan om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Om leads nogmaals jouw onderscheidend vermogen te laten zien, zijn er handige uitbreidingen te koop.

Graag stemmen wij wekelijks of maandelijks over alle kanalen met je af of de doelstellingen worden behaald en adviseren wij waar de kansen liggen.
Mocht je extra afstemming willen, dan is daar een uitbreiding voor.

Uitbreiding:

Benieuwd wat anderen succesvol maakt op social media binnen jouw branche en doelgroepen?
Wij ook! Een concurrentieanalyse kan op het gebied van content, betrokkenheid en interactie extra inzicht geven. Zo maken we jouw socialemediakanalen nog succesvoller.

Ben jij benieuwd naar wat jouw doelgroep nu precies interessant vindt en welk gedrag zij vertoont op sociale media? 

Speel dan met de inzichten van deze uitbreiding nog slimmer in op hun behoeftes!

Wil jij jouw leads nogmaals bereiken, zodat deze alsnog over de streep worden gehaald om voor jou te kiezen?

Dan is remarketing een handige tool om in te zetten.

Soms is het handig dat een externe partij meekijkt naar de content als sparringspartner. Vaak kunnen de uitingen op social media met kleine aanpassingen net die puntjes op de i krijgen, waardoor jouw social media wel interessant is voor de doelgroep! 

Via de aankoop van deze uitbreiding hebben wij nog meer tijd voor jou en voor de uitvoering.
Dit maakt het mogelijk wekelijks (mondeling) te rapporteren en bij te sturen op de gestelde doelen. 

Content Marketing

Vanaf €3.599,-

Inbegrepen:

Vanuit de contentstrategie gaan wij op onderzoek naar jouw toegevoegde waarde en zorgen wij dat dit een onderscheidend vermogen wordt t.o.v. de concurrentie. Aan de hand van deze strategie met bijbehorende doelen, wordt de contenttactiek in een content journey plan opgesteld om deze doelen te kunnen behalen.

Daarnaast is, om de concurrentie verder in kaart te brengen, een speciale uitbreiding hiervoor te kiezen.
Binnen de strategie is het tegelijk handig meer inzicht in je doelgroepen te krijgen via de uitbreiding ‘doelgroep & lifestyle onderzoek’.

Na het opstellen van de strategie wordt de tactiek bepaald en verwerkt in een content journey plan. Welke kanalen gebruiken jouw doelgroepen op welk moment en welke kanalen zet jij in? Waar liggen de verbeterpunten en hoe kan je dit standaardiseren voor een sterke kwaliteit in de toekomst? Natuurlijk is de persoonlijke aanpak hierin erg van belang om de doelgroep aan je te binden. 

Voor de uitvoering hebben wij meerdere handige tools ontworpen, zodat jij de content op een gestructureerde en transparante manier, makkelijk kunt aanbieden aan jouw doelgroepen.

Wij helpen je graag de structuur van het content journey plan te behouden in de uitvoer en helpen je de kwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen zodat jij jouw doelgroep naar wens bedient!

Graag stemmen wij wekelijks of maandelijks over alle kanalen met je af of de doelstellingen worden behaald en adviseren wij waar de kansen liggen.
Mocht je extra afstemming willen, dan is daar een specifieke uitbreiding voor.

Uitbreiding:

Ben jij benieuwd naar welke content jouw doelgroep nu precies interessant vindt en welk gedrag zij vertoont in het gebruik van de verschillende kanalen zoals de website, social media etc.?

Speel dan met dit inzicht van deze uitbreiding nog slimmer in op hun behoeftes!

Om de contentstrategie te laten lukken moet eerst de basis op orde zijn. Daarna is het mogelijk om ook andere kanalen in te zetten met uitbreidingen op het gebied van content, promoties etc. 
Deze uitbreiding raden wij altijd aan om af te nemen nadat de basis is opgezet.

Om de contenttactiek te laten lukken moet eerst de basis op orde zijn. Daarna is het mogelijk om de contenttactiek uit te breiden binnen het kanaal of door nieuwe kanalen in te gaan inzetten voor jouw doelgroepen.

Deze uitbreiding raden wij altijd aan om af te nemen nadat de basis loopt.

Content maken is een uitdaging. Behalve dat de content visueel aantrekkelijk moet zijn, inhoudelijk uitdagend en daarnaast nog dient te activeren, moet de doelgroep het eerst opvallen dat jij een onderscheidend vermogen hebt. Via deze uitbreiding zorgen wij dat jij op een positieve manier meer opvalt bij jouw doelgroep.

Via de aankoop van deze uitbreiding hebben wij nog meer tijd voor jou en de uitvoering.
Dit maakt het mogelijk wekelijks (mondeling) te rapporteren en bij te sturen op de gestelde doelen.

Wil jij graag wekelijks of maandelijks een rapportage van de resultaten?
Dan is deze uitbreiding iets voor jou. Daarnaast is een maandelijkse presentatie of overleg van belang om de content scherp te houden.
Met deze uitbreiding zorg jij ervoor dat alle stakeholders betrokken blijven en dat er gestuurd blijft worden op de gestelde doelen.

Online-Marketing

Eindresultaat

 • Meer inzicht in online klantgedrag;
 • Alle marketinguitingen zijn klantgericht ontworpen;
 • Relevante doelgroepen worden bereikt;
 • Jouw onderscheidend vermogen direct zichtbaar voor de klant;
 • Jouw advertenties boven die van de concurrentie;
 • Toename van naamsbekendheid, leads & conversie.

De theorie van het Customer Centricity model ligt ten grondslag aan de marketingstrategie die wij opstellen. Bekijk hier de achterliggende gedachte van het centraal stellen van de ‘klant’.

Kunnen we je verder helpen?


  Tarieven klantreis

  Naast de marketing diensten verkopen wij ook een customer journey onderzoek en een customer journey optimalisatie. Beide diensten kunnen worden uitgebreid met onderdelen naar keuze. 

  Heb je vragen?

  We helpen je graag vrijblijvend verder!

  "Als je goed zorgt voor je klanten, dan zorgen zij goed voor jou"

  – Colin Reudink

  Colin Reudink