Masterclasses in behavioral marketing

Met meer dan veertig jaar gezamenlijke ervaring binnen de marketingwereld in research, finance, psychology en training, nemen we je stapsgewijs in onze masterclasses mee, om mensen emotioneel te raken en waarde te creëren om hiermee je sales te verhogen.

Masterclass: Word een klantmagneet en verhoog je sales

In deze masterclass ontdek je klantbinding als marketingstrategie en hoe je dit voor jouw onderneming kunt inzetten, om mensen aan te trekken voor hogere sales.

Je gebruikt het STERKLANT Fansprofiel om je (potentiële) klant psychologisch in kaart te brengen en je communicatie op een slimme manier af te stemmen. Daarbij kijken we niet alleen naar psychologie, maar ook naar jouw marketingstrategie als geheel.

Je gaat tijdens de masterclass direct aan de slag met de inhoud voor je eigen onderneming met als resultaat: nieuwe inzichten, inspiratie en een toepasbaar fansprofiel met communicatie uitwerkingen voor een hogere sales.

📈 Effectieve strategie om klanten emotioneel te raken
✨ De kracht van het psychologische STERKLANT Fansprofiel
💰 Het geheim achter waarde creëren en hoe je hiermee je sales gaat verhogen
💡 Praktische tips voor de juiste communicatie om klanten aan te trekken
 
📝 Concreet stappenplan waarmee je deze zomer aan de slag kan en resultaat ziet

 

Locatie: Willem Wilminkplein 9, ‘Brandstof’, Enschede (naast het treinstation)
Maximum aantal personen: 14
Benodigdheden: laptop, open-mind

Investering: €245 (excl. btw)
Datum: Vrijdag 12 juli
Tijd:  10.00 – 15.00 inclusief lunch, koffie/thee.

 

Wat kan je verder verwachten?

In onze masterclasses onthullen we altijd een stuk inspiratie en kennis dat direct toepasbaar is en relevant is voor jou. Je gaat altijd naar huis met nieuwe inzichten en praktische direct toepasbare uitwerkingen voor je eigen onderneming.

Tijdens de masterclasses krijg je een heerlijke verzorging met lunch en is er genoeg tijd om te netwerken en inspiratie op te doen van andere ondernemers en marketeers.

 

een masterclass? Why?

Wil jij ook weer eens aan je onderneming werken in plaats van in? En wil jij ontdekken hoe je die klanten kunt aantrekken die je graag wilt, maar denkt nooit te kunnen krijgen?

Door onze masterclasses wordt je minder afhankelijk van standaard digital marketingstrategieën met eindeloze klantfunnels, SEO, SEA en het unlimited energie verliezen aan je socials.

In je bedrijf werken is synoniem aan de hele dag druk zijn, er is altijd wel iets te doen en/of brandjes te blussen. Pak eens de tijd om zelf geïnspireerd te raken tijdens een moment van bezinning en geniet van het werken aan je onderneming met een geweldig resultaat.

Hoe kan je deze naar een (nog) hoger niveau tillen? En hoe creëer je nog meer groei en sales?
De oplossing is dichterbij dan je denkt.

"We’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel”
- Maya Angelou

Trainer(s)

Laat je inspireren en verrassen tijdens de masterclass door sprekers Colin Reudink en Antoinette Leerdam. 

Zij delen vanuit hun expertise en ervaring met de beste technieken, waardevolle inzichten die je direct op je eigen casus kunt toepassen.

Je gaat interactief aan de slag met je gepersonaliseerde stappenplan, zodat jij de zomer ingaat en op je vakantiebed je sales binnenhaalt!