Over Ons

Wij zijn STERKLANT

Om authentiek te zijn, heb je moed nodig. Je moet weten waar je goed in bent en ergens voor willen staan. 
Wij zijn Sterklant, wij denken en handelen vanuit de mens en houden van persoonlijke ‘warme’ relaties. Wij zijn kritisch, analytisch én creatief.
Wij helpen je diepgaand te connecten met je nieuwe fans.

Welkom bij Sterklant

Het is onze missie om de kracht van jouw onderneming te laten zien, te laten ervaren en emotioneel te laten voelen door jouw nieuwe fans.

Wij zijn specialisten vanuit de kern van marketing, namelijk de mens als (toekomstig) klant. Door de kracht van jouw onderneming samen te smelten met revolutionaire psychologische kennis van je (toekomstige) klanten, creëren we magie in je onderneming voor langdurige klantbinding. 

Zowel binnen B2B als B2C zijn fans onmisbaar als de ultieme ambassadeurs.

Met onze unieke marketingaanpak vergroot jij de impact van je onderneming, door de ultieme waarde aan je klant te geven. Dan zijn wij pas tevreden.

Jouw revolutie in organische groei begint samen met ons.

Ons team

Bij ons werken échte specialisten

Antoinette Leerdam
Specialist Consumentenpsychologie

Antoinette Leerdam

Hi, samen met Colin geef ik psychologie masterclasses en werksessies binnen de klantbindingstrajecten MKB-Start en MKB Scale-Up. 

In de werksessies neem ik je mee in de future perfect van jouw klant en hoe je hierop kunt aansluiten als bedrijf. Zo krijg je inzicht in de diepe drijfveren van je klanten.

Mijn opgebouwde kennis is het resultaat van jarenlange studie, experimenteren met de materie van consumentenpsychologie, coachen van personen en het geven van colleges aan grote groepen studenten en andere professionals.

Daardoor weet ik zeker dat je tijdens het klantbindingstraject heel erg gemotiveerd zal zijn om de klantreis van jouw klant naar een next level te brengen.

Colin Reudink
Specialist Klantbinding

Colin Reudink

Na 8 jaar lang gewerkt te hebben als HBO-docent zag ik een uitdaging in het opzetten van een eigen bedrijf. Tijdens het begeleiden van stagiaires en afstudeerders merkte ik dat bedrijven verder van hun ‘klant’ zijn komen te staan.

De klant zie ik als een breed begrip, namelijk ook patiënten, studenten, cliënten etc. vallen hieronder. 

Als ik vroeg wat ze van hun klant wisten, kreeg ik algemene antwoorden met weinig diepgaande know-how. En het werd steeds stiller bij elke doorvraag. Als ik alleen al naar mezelf kijk dan ben ik een veeleisende klant en de meeste bedrijven gaan hier niet of slecht mee om.

Ik vind dat de mens centraal hoort te staan in de dienstverlening. En ook dat marketing -zoals van origine bedoelt- hier slim op kan inspelen om echt die waarde te bieden waar de doelgroep naar zoekt.
Dit
bindt de mens aan de organisatie op korte als langer termijn als de ultieme fan.

Organisaties die vertrouwen op onze dienstverlening

Onze waarden

Samen, kwaliteit en magie. Dat is de rode draad in ons werk.

In alle combinaties. Klantbinding kunnen we in alle branches verbeteren, zoals we al gedaan hebben in bijvoorbeeld de betonbranche voor skate-banen of keukenvloeren, industriële drones, bekkentherapie voor na de zwangerschap, bloemisten, nascholing binnen hogescholen etc.

Wij werken met een unieke expertise. Het is een combinatie van consumentenpsychologie, krachtig klantbindingsonderzoek, klantreismapping en het creëren van magie in momenten om mensen echt te binden als fans voor het leven.

Ook toe aan verandering?

Kies je voor ons, dan kies je voor een win-win situatie. Binnen STERKLANT geloven we in een succesvolle relatie op de lange termijn tussen opdrachtgever en klanten. Succes voor de klant betekent succes voor Sterklant.

Colin Reudink
Specialist Klantbinding