Over Ons

Wij zijn STERKLANT.

Om anders te zijn, heb je lef nodig. Je moet weten waar je goed in bent en ergens voor willen staan. 
Wij zijn Sterklant, wij denken en handelen vanuit de klant en houden van persoonlijke ‘warme’ relaties. Wij zijn kritisch, analytisch én creatief.
Wij helpen je diepgaand te connecten met je klanten.

Ons team.

Bij ons werken échte specialisten

Antoinette Leerdam
Specialist Consumentenpsychologie

Antoinette Leerdam

Hi, samen met Colin geef ik psychologie masterclasses en werksessies binnen de klantbelevingstrajecten MKB-Start en MKB Scale-Up. 

In de werksessies neem ik je mee in de future perfect van jouw klant en hoe je hierop kunt aansluiten als bedrijf. Zo krijg je inzicht in de diepe drijfveren van je klanten.

Mijn opgebouwde kennis is het resultaat van jarenlange studie, experimenteren met de materie van consumentenpsychologie, coachen van personen en het geven van colleges aan grote groepen studenten en andere professionals.

Daardoor weet ik zeker dat je tijdens het klantbelevingstraject heel erg gemotiveerd zal zijn om de klantreis van jouw klant naar een next level te brengen.

Colin Reudink
Specialist Klantbinding

Colin Reudink

Na 8 jaar lang gewerkt te hebben als HBO-docent zag ik een uitdaging in het opzetten van een eigen bedrijf. Tijdens het begeleiden van stagiaires en afstudeerders merkte ik dat bedrijven verder van hun ‘klant’ zijn komen te staan.

De klant zie ik als een breed begrip, namelijk ook patiënten, studenten, cliënten etc. vallen hieronder. 

Als ik vroeg wat ze van hun klant wisten, kreeg ik vage antwoorden met weinig diepgaande kennis. En het werd steeds stiller bij elke doorvraag. Als ik alleen al naar mezelf kijk dan ben ik een veeleisende klant en de meeste bedrijven gaan hier niet of slecht mee om.

Ik vind dat de klant centraal hoort te staan in de dienstverlening. En ook dat marketing zoals van origine is bedoelt hier slim op kan inspelen om echt die waarde te bieden waar de klant naar zoekt.
Dit
bindt de klant aan de organisatie op korte als langer termijn als de ultieme ambassadeur.

Merken waar we trots op zijn.

organisaties die vertrouwen op onze dienstverlening

Kies voor betrokken klanten.

Wanneer wij voor jou aan de slag gaan, willen we dat de kracht van jouw bedrijf -product of dienstverlening- te zien, te ervaren en emotioneel te voelen is door de ‘klant’. Onze klantbindingtrajecten gaan recht doen aan jouw product/dienst en het laten stralen. Echt een magisch moment, een wow-factor geven. Zowel nieuwe als bestaande klanten worden fans. Dan zijn we pas tevreden.

Ook toe aan verandering?

Kies je voor ons, dan kies je voor een win-win situatie. Als STERKLANT geloven we in een succesvolle relatie op de lange termijn tussen opdrachtgever en klanten. Succes voor de klant betekent succes voor Sterklant. Bekijk welke services we bieden.

 

Colin Reudink
Specialist Klantbinding

Ambassadeurs creëren we samen.