Sterklant

De klant centraal voor meer klanten

Onze missie is om de klant écht centraal te stellen binnen organisaties via denken en handelen.
Dit houdt in dat je als organisatie niet alleen voldoet aan de standaard verwachtingen, maar juist boven verwachting van de klant scoort.

Dát regelen wij voor jou.

De theorie van het Customer Centricity model ligt ten grondslag aan al onze diensten. Bekijk hier de achterliggende gedachte van het centraal stellen van de ‘klant’.

De klant écht centraal

Efficiënte & effectieve marketing

Meer klanten & Betrokken klanten

Onze Filosofie
Customer Centricity

Klantreis
Essentieel inzicht om klantgericht te denken, te handelen en te groeien met meer betrokken en loyale klanten.

Online Marketing
De klant centraal in marketing, efficiënt, effectief en relevant voor de bezoeker dat leidt tot meer conversie.

Sterklant
Samen stellen we de klant centraal voor meer en betrokken klanten.

Wie zijn wij?

Colin Reudink

Oprichter 

Met 10+ jaar marketingervaring en met een Master of Science aan de Universiteit van Amsterdam op zak in Commerciële Communicatie, is Colin halftime seniordocent Online-Marketing, Customer Journey en Consumentengedrag aan de opleiding Commerciële Economie van de Hogeschool Leiden.
Met diezelfde expertise en passie waarmee hij doceert om anderen te inspireren, heeft hij Sterklant opgericht om organisaties te helpen om klanten aan zich te binden via de klantreis met relevante online-marketing.

Rinus Staring

klantreis expert

Na de bachelor Commerciële Economie te hebben afgerond is Rinus begonnen bij Sterklant met als doel impact te hebben op het klantgericht werken en het inrichten van de marketing. Zijn huidige MSc Data Driven Business geeft een boost als het gaat om data gedreven beslissingen in de marketing. 

Enrique Julia y Kop

Contentmarketeer

Als Commerciële Economie student van de Hogeschool Leiden is Enrique bij Sterklant begonnen als contentmarketeer met als doel om de vindbaarheid van Sterklant een boost te geven. Met nieuwe en creatieve inzichten stort hij zich op het onderhouden van alle social media kanalen en het schrijven van inspirerende blogs. Voor verdere professionalisering van de communicatie naar onze doelgroep is hij bezig met het herinrichten van de website om de SEO net zo effectief te maken als de SEA. 

Antoinette Leerdam

Docent Sterklant Academy

Ruim 10 jaar werkt Antoinette als docent economische vakken en consumentenpsychologie op een hogeschool. In haar loopbaan heeft zij zich gespecialiseerd in het bedenken en uitwerken van verdienmodellen. Zij maakt bedrijfseconomische kennis toegankelijk voor personen die deze materie willen begrijpen op een dieper niveau.

Antoinette is ook een ervaren coach, NLP-specialist en auteur van studieboeken over bedrijfseconomie en persoonlijke ontwikkeling.

Binnen consumentenpsychologie doceert ze graag over de werking van de hersenen, de inter- en intra persoonlijkheidskenmerken en het diepe verlangen verpakt in de gewenste toekomst van personen.

Onze Klanten

organisaties die vertrouwen op onze dienstverlening

- “We’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel” -

Vraag vrijblijvend om advies

Sterklant
Sterklant
Klantreis Marketing