Antoinette Leerdam

"Ontdek je talenten en laat ze voor je klant werken."

Antoinette Leerdam - Sterklant

Antoinette Leerdam
Klantpsychologie specialist

Over Antoinette Leerdam

Hi, samen met Colin geef ik psychologie masterclasses en werksessies binnen de klantbelevingstrajecten MKB-Start en MKB Scale-Up. 

In de werksessies neem ik je mee in de future perfect van jouw klant en hoe je hierop kunt aansluiten als bedrijf. Zo krijg je inzicht in de diepe drijfveren van je klanten.

Mijn professionele achtergrond is dat van docent economische vakken, consumentenpsychologie, belastingadviseur en businesscoach van startups. Ook ben ik auteur van drie studieboeken. Twee studieboeken gaan over bedrijfseconomie, met bijzonder aandacht voor het bouwen van gezonde verdienmodellen voor je business.

Naast Sterklant

Heb ik 40 jaar in het onderwijs gezeten en ben ik coach via antoinetteleerdam.nl.
Ik ben een open-minded persoonlijkheid met veel levenservaring. In principe kan je bij mij terecht 
met alle vragen die het leven aangaan. Daarbij help ik je graag op een liefdevolle manier oplossingen te vinden die bij jou passen. 

Ik bied coaching aan op enkele gebieden, maar je kan bij mij ook terecht voor andere belangrijke levensthema’s als veranderen van baan en een goed evenwicht vinden tussen werk en privé. Vooral thema’s die vrouwen specifiek raken passen bij mij als coach.

Het is belangrijk om als vrouw in je werk, in je rol als ouder en in je rol als partner dicht bij je 
eigen vrouwelijkheid te blijven. Dus ook als je de behoefte hebt om met iemand te praten die gewoon naar je luistert, kan je met mij een afspraak maken.

Tijdens mijn werk als docent ben ik geïnteresseerd geraakt in hoe mensen zich ontwikkelen. Daardoor ben ik intensief op zoek gegaan naar antwoorden op vele vragen die ik had met betrekking tot persoonlijke groei. Inmiddels coach ik met een eigen methode om met inzet van talenten mentaal sterk te worden en op een liefdevolle manier doelgerichter te handelen. 

In coaching maak ik altijd gebruik van je eigen blueprint. Want alles over jezelf weet je eigenlijk al. Soms is het diep weggezakt en heb je iemand nodig die samen met jou, hetgeen wat je allang weet, weer opnieuw te ontdekken. Tijdens het coachtraject krijg je dan ook jouw diepe verlangens weer boven tafel, daarvoor is het wel nodig om op een bewuste manier je bewustzijn en je onderbewustzijn op elkaar aan te laten sluiten. Ofwel, inzicht krijgen in hoe je onderbewustzijn met je communiceert.

Kies voor betrokken klanten.

“Wanneer ik voor jou aan de slag ga, wil ik dat de kracht van jouw bedrijf -product of dienstverlening- te zien, te ervaren en emotioneel te voelen is door de ‘klant’. Onze klantbindingtrajecten gaan recht doen aan jouw product/dienst en het laten stralen. Echt een magisch moment, een wow-factor geven. Zowel nieuwe als bestaande klanten worden fans. Dan ben ik pas tevreden.”

Ook toe aan verandering?

Kies je voor ons, dan kies je voor een win-win situatie. Als STERKLANT geloven we in een succesvolle relatie op de lange termijn tussen opdrachtgever en klanten. Succes voor de klant betekent succes voor Sterklant. Wij willen je van alle gemakken voorzien, bekijk onze diensten.

Colin Reudink
Specialist in klantbinding

Ambassadeurs creëren we samen.