Een cadeau voor jou! Bonus video’s

Uniek voor jou als early-bird

Je hebt een geweldige keuze gemaakt!

Zoals beloofd ontvang jij de volgende twee unieke video’s.

Deze bevatten handvatten voor extra diepgang op het gebied van consumenten-pyschologie en het creëren van magische momenten voor klantbinding.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Het kiezen voor een mensgerichte marketingfundering levert veel op, nieuwe klanten, blije klanten en fans!

Fans kosten tot wel 5x minder en leveren meer op.

Slim dus dat je aan de slag gaat met je doelgroep en klanten om loyale fans te creëren. Dit is een grote stap om minder afhankelijk te worden van marketingpartijen en bijvoorbeeld Google. En het blijft opleveren, ook in de toekomst.

We raden je aan eerst de rest van de video’s te bekijken en daarna deze verdiepende video’s.
Hoe tof zou het zijn om van je doelgroep echte fans te maken die aangaan op jouw verhaal?

We gaan je ermee helpen!

Bekijk nu jouw video’s.

Inhoud actie vid 1

1. Introductie

inhoud vid 1

2. vid 2 unieke

Je hebt een uniek product of een onderscheidend verhaal. Ongetwijfeld zijn er mensen die geïnteresseerd zijn. Naamsbekendheid is dan een logische stap om mee te beginnen. Investeren in SEO en SEA en die klantambassadeurs komen dan vanzelf. Toch….?  

Zet een ijzersterke marketingfundering neer, door de focus te leggen op het uitpluizen van de verlangens van de doelgroep. 

Wanneer je de training afrond, willen we dat de kracht van jouw bedrijf -product of dienstverlening- te zien, te ervaren en emotioneel te voelen is door de ‘klant’. Wij zijn pas tevreden als onze training recht doet aan jouw product/dienst en het laat stralen. Echt een magisch moment, een wow-factor geeft. Met zowel nieuwe als bestaande klanten die fans worden. Dan zijn we pas echt tevreden.

Korte route naar het begin van de basistraining

Op naar alle drie delen van de training in klantbinding.
Kijk in je mail (inclusief spamfolder) voor jouw unieke inlogwachtwoord!